Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd
Thuis ProductenDe Plaat van de magnesiumlegering

ZK60A gesmede en CNC Machinaal bewerkte Magnesiumcomponent

China Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd certificaten
De verkoop is zeer professioneel en geduldig om mijn vragen te beantwoorden, is het gehele aankoopproces zeer prettig, zich verheugt op een andere samenwerking

—— M. Mike Zaudke

Snelle levering, heb ik de legering van de magnesiumzeldzame aarde enige tijd gebruikt, is de productkwaliteit veel beslag dan ik om gebruikte te kopen, is het kopend de moeite waard.

—— M. Anton Kurniawan

Goedemorgen Zijn Vera, me… opnieuw! Ik heb de platen ontvangen en zij kijken absoluut prachtig, en het vakmanschap is enkel ongelooflijk. Dankuwel voor uw grote steun. Wij schaven om een ander nieuw Portugal te plaatsen.

—— Yamamoto

Goede dag Frank, zou ik een woord van dank aan u, voor uw professionele en efficiënte die dienst tot me willen uitbreiden voor de bovengenoemde staaf en de uitdrijvingen wordt geleverd. Ik ben werkelijk geïmponeerd, en u kunt zeker zijn dat ik opnieuw van uw mag producten in nabije toekomst gebruik zal maken. Dave

—— Dave

Ik ben online Chatten Nu

ZK60A gesmede en CNC Machinaal bewerkte Magnesiumcomponent

ZK60A Forged And CNC Machined Magnesium Component
ZK60A Forged And CNC Machined Magnesium Component ZK60A Forged And CNC Machined Magnesium Component ZK60A Forged And CNC Machined Magnesium Component ZK60A Forged And CNC Machined Magnesium Component

Grote Afbeelding :  ZK60A gesmede en CNC Machinaal bewerkte Magnesiumcomponent

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: YUECHEN
Certificering: SGS BV
Modelnummer: AZ31B-H24
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1KG
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexgeval
Levertijd: 5 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 50Tonne per maand
Gedetailleerde productomschrijving
NAAM: Magnesiumcomponent KOSTEN: Machine droog, zonder olie of chemische producten.
Het BEWERKEN: 4 tot 5 het keer grotere hulpmiddelleven. EINDIG: Tot 5 keer machinebewerkbaarder dan gerold aluminium.
NIET-MAGNETISCH: Goed voor elektro en computertoepassingen. GEWICHT: De eenvoudigere behandeling bespaart energie en tijd.
VLAKHEID: Elimineert oppervlakte het machinaal bewerken. LASSEN: Sterke gelaste constructies tot 95% van oudermetaal, met minimale poreusheid.
CORROSIEBESTENDIG: Een grote verscheidenheid van chemische behandelingen bestaat voor corrosiebescherming, wijziging va STERKTE: Uitstekende sterkte en stijfheid per eenheidsgewicht.
Hoog licht:

ZK60A magnesiumcomponent

,

CNC Machinaal bewerkte Magnesiumcomponent

,

ZK60A magnesiumvervangstukken

ZK60A gesmede en CNC Machinaal bewerkte Magnesiumcomponent met Hoge Precisie voor Propeller

 

Naast het leveren van de plaat van de magnesiumlegering, staaf, staaf, bar, blad, draadsmeedstukken, afgietsels en profiel, heeft XYMCO ook een dichte samengewerkte het machinaal bewerken winkel met uitstekende CNC machinaal bewerkend vermogen.

 

Hier zijn één of andere gegevens over het magnesiummateriaal machinaal bewerkend:

 

SCHERPE MACHT & MACHINABILTY

De gemiddelde specifieke scherpe kracht (ks1.1) van magnesium is 280 N/mm 2, is dit veel lager dan dat van aluminium (ong. 640 N/mm 2). Het resultaat van dit betekent dat er een verminderde lading die op het snijder en hulpmiddellichaam hogere scherpe snelheden en voertarieven toestaan is.

De macht wordt vereist om een bepaalde hoeveelheid magnesium te verwijderen in vergelijking met een ander metaal dat is lager. Een aanwijzing van de relatieve die macht wordt vereist wordt om diverse metalen machinaal te bewerken getoond in Lijst 1. Het Amerikaanse Ijzer en Staalinstituut (AISI) rangschikte ook machinabilty van metalen, gebruikend hoge snelheidsstaal die (HSS) en 160 het staal van Brinell bewerken nemen B1112 als willekeurig referentiepunt, die het een waarde van 100% geven. Om het even welk taxeren groter dan dit erop wijzen dat het materiaal gemakkelijker is aan machine en omgekeerd op om het even welke lagere waarde wijst het materiaal moeilijker is aan machine.

 

Lijst 1 – RELATIEVE MACHT & VERGELIJKEND

BEWERKBAARHEID VAN METALEN

Metalen Relatieve Macht

AISI - B1112Machinability

Index (%)

Magnesiumlegeringen 1.0 500
Aluminiumlegeringen 1.8 300
Staallegeringen 6.3 50
Titaniumlegeringen 7.6 2

 

HULPMIDDELmateriaal

Hoewel HSS-het bewerken kan worden gebruikt en vaak aangewend in draaiboren, kranen en spitten is, is het carbide het aangewezen het bewerken materiaal voor de meeste het machinaal bewerken verrichtingen op magnesiumlegeringen. Het carbide geeft een evenwicht van economie en de capaciteit om de looppas van de hoog volumeproductie uit te voeren. Het geeft ook een goede oppervlakte eindigt, echter, als een superieure oppervlaktekwaliteit met lange reeks bij hoge productievolumes wordt vereist, polycrystalline diamant (PCD) zou moeten worden overwogen. PCD-de hulpmiddelen zijn uiterst slijtvast en hun gebruik elimineert het voorkomen van samengestelde rand (BUE) op het hulpmiddel. Dit is toe te schrijven aan de lage adhesietendens van PCD.

BUE wordt meer in het algemeen ontmoet terwijl het machinaal bewerken van magnesium-aluminium legeringen of bij het machinaal bewerken bij zeer hoge snelheden wordt uitgevoerd. Het gebruik van niet beklede carbidehulpmiddelen, dat scherpere snijkanten toestaat, vermindert materiële opeenhoping.

Men adviseert daarom dat de niet beklede carbidehulpmiddelen voor het machinaal bewerken van magnesiumlegeringen worden gebruikt aangezien deze een kostenvoordeel over PCD hebben. Hoewel waar de economie toestaat PCD het materiaal van keus zou moeten zijn.

 

Lijst 2 – VERGELIJKENDE BEWERKBAARHEID VAN METALEN

Metalen

Ruw het draaien

m/min

Het draaien eindigt

m/min

Boring

(5-10 mm boor)

m/min

Het malen van 100 mm

gesneden molenaar 1mm

m/min

Magnesium Tot 1200 1800-2400 150-500 200-500
Aluminium 75-750 120-1200 60-400 200-300
Staal 40-200 60-300 15-30 20-25
Gietijzer 30-90 60-120 10-40 15-20

 

 

SNELHEDEN, VOER & DIEPTEN VAN BESNOEIING
Het potentieel voor hoge snelheid het machinaal bewerken van magnesiumlegeringen wordt gewoonlijk slechts beperkt door de stabiliteit van de component in het het vastklemmen apparaat, spaanderextractie of de omwentelingssnelheid of nauwkeurigheidsgrenzen van het hulpmiddel of de machine. Sommige relatieve scherpe snelheden die HSS-hulpmiddelen met behulp van worden gegeven in Lijst 2. De scherpe snelheden zijn ook afhankelijk van het hulpmiddelmateriaal. Van de hogere snelheden kunnen met het gebruik van carbide worden genoten of poly-crystalline
diamant die (PCD) bewerken.
In het algemeen, zijn de snijdende snelheden tussen 200 – 1800 m/min met voertarieven groter dan 0,25 mm/rev voor draaiende en boring verrichtingen. Het gezichtsmalen nochtans, kan worden uitgevoerd bij versnelt 3000m/min (10000 ft/min) met voertarieven tussen 0,05 en 0,5 mm/tooth. De diepten van besnoeiing kunnen tot 12mm zijn. Men zou moeten opmerken dat bepaalde boring die, die en verrichtingen uitboren onttrekken voor hoge snelheid ongeschikt is
het machinaal bewerken.
De ruwe voertarieven zouden moeten worden aangewend om grote spaanders te produceren eerder dan om vijlsel te zuiveren. In het algemeen produceert het zware voer korte goed gebroken spaanders, produceert het middelgrote voer korte gedeeltelijk gebroken spaanders en het lichte voer produceert lange gekrulde spaanders. Zijn de goed gebroken spaanders wenselijk en tijdens het machinaal bewerken van magnesium normaal geproduceerd.


De vervaardigde magnesium het bewerken plaat (Legering AZ31B) heeft de volgende voordelen en de kenmerken:

BEVOCHTIGING Absorbeert trilling voor het langere leven, terwijl het behouden van dimensionale stabiliteit.
Het BEWERKEN 4 tot 5 het keer grotere hulpmiddelleven.
EINDIG Tot 5 keer machinebewerkbaarder dan gerold aluminium.
KOSTEN Machine droog, zonder olie of chemische producten.
GEWICHT De eenvoudigere behandeling bespaart energie en tijd.
VLAKHEID Elimineert oppervlakte het machinaal bewerken.
STABILITEIT Geen spanningshulp na het machinaal bewerken; geen afwijkingen en is de deuk bestand.
LASSEN Sterke gelaste constructies tot 95% van oudermetaal, met minimale poreusheid.
Alkali-BESTAND Maakt voor het gemakkelijke schoonmaken.
CORROSIEBESTENDIG Een grote verscheidenheid van chemische behandelingen bestaat voor corrosiebescherming, wijziging van oppervlakteverschijning, en om een basis voor het schilderen te verstrekken. De basistechniekvoorzorgsmaatregelen voorkomt galvanische corrosie.
STERKTE Uitstekende sterkte en stijfheid per eenheidsgewicht.
Niet-KWETST Correcte en ruwe oppervlakte, die een lage coëfficiënt van wrijving en minimumslijtage aanbieden,
REPID-HITTE
DISSIPATIE
Ideaal voor een brede waaier van werkende temperaturen, van 350 graden van Fahrenheit aan -30 graden Fahrenheit.
NIET-MAGNETISCH Goed voor elektro en computertoepassingen.
EENHEIDSvolume
OPBRENGST
Grotere hoeveelheid gebeëindigd verkregen magnesiummateriaal, pond voor pond.
BERGING Het schroot behoudt constant op hoog niveau van waarde.

Het Metaalproducten van Xi'anyuechen. Co., Ltd (XYMCO) - een fabrikant gespecialiseerd in de magnesium het bewerken plaat, de plaat die van de Magnesiumlegering, de plak van de magnesiumlegering, het blad van de magnesiumlegering, de bar van de magnesiumlegering, de buis van de magnesiumlegering, de staaf van de magnesiumlegering, de staaf van de magnesiumlegering, de staaf van de magnesiumlegering, de pijp van de magnesiumlegering, de draad van het magnesiumlassen, het profiel van de magnesiumlegering, het smeedstuk van de magnesiumlegering, het afgietsel van de magnesiumlegering, magnesiumlegering deel machinaal bewerken.
Wij leven de specificaties na: AMS 4377G, AMS 4382, ASTM B90/B90M EN ASTM B107.
Materiële rangen: AZ31B, AZ61A, AZ80A, ZK60, AM50, AM60, AZ91, EQ21, EZ33, EV31, WE43, WE54 EN ZE41.
 
Onze hoofdproducten en capaciteiten zijn als volgt:
1. Magnesium het bewerken plaat: Max. Dikte: 300mm; Max. Breedte: 3000mm; Max. Lengte: 6000mm
2. De plak van de magnesiumlegering: Max. Grootte: 400 x 1000 x 2500mm
3. Het blad van de magnesiumlegering: Min. Dikte: 0.5mm; Max. Breedte: 600mm; Max. Lengte: 2000mm
4. Het magnesium goot bar: Min. Diameter 90mm; Max. Diameter: 600mm; Max. Lengte: 6000mm
5. Magnesiumuitdrijvingen:
Ronde buis: Max. OD 600mmx dikte 125mm Vierkante buis: 430 x 430mm Vlakke bar: 920 x 160mm
U-vorm: 800 x 300mm Rechthoekig: 700 x 200mm
6. Magnesiumlegering machinaal bewerkt deel volgens het ontwerp van de klant
7. Magnesiumanode vanaf het ontwerp van de klant

De warmgewalste AZ31B-plaat van de Magnesiumlegering heeft goede het snijden verwerkingsprestaties.
Wegens zijn opmerkelijke kenmerken van de gravure van de magnesiumplaat van lage dichtheid, hoge specifieke stijfheid, goed milieuvriendelijke bevochtigingsbezit, en geen verontreiniging, Rekupereerbare goede die prestaties, als het de structuurmateriaal van het de 21ste eeuw groene metaal worden bekend. De gravure van de magnesiumplaat en de mechanische verwerking van delen, in nationale defensie, ruimtevaart, elektronische communicatie, spoorvervoer, medische apparatuur, drukplaat, magnesiumraad het snijden vormen en andere gebieden, en hebben breed toepassingsvooruitzicht.
 
Ons Voordeel

Het gravureproces van magnesiumraad, scherpe kracht, scherp energieverbruik is laag, minder hitte in het het snijden proces, spaander het breken, slijtage van de werktuigen, verlengt het leven, daarom, magnesiumraad voor hoge snelheid, hoog knipsel de hoeveelheid knipsel en gravure, die de gravure van de magnesiumplaat van hogere prijszwakheid in een bepaalde omvang compenseren.

 

De magnesiumplaat keurt het het snijden proces van hoge snelheidsknipsel goed, heeft de volgende kenmerken:

De de gravuresnijder van de voersnelheid kan meer dan 6 keer worden verbeterd; het materiële verwijderingstarief kan zijn gestegen met 5-6 keer;
De ruwheid van de de plaatoppervlakte van het magnesiumaluminium wordt zeer verhoogd, tot 10 μ m;
Over het algemeen, de snijdende scherpe plaat van het weerstandsmagnesium om 1/3 te verminderen;
De gravure van de magnesiumplaat nadat de hete misvorming laag is, kan het werk het verharden beperken;
De duurzaamheid van het gravurehulpmiddel verhoogde keer bijna één;
De tijd van de de gravureverwerking van de magnesiumplaat kan beduidend worden verminderd, direct geleid tot lagere verwerkingskosten;
De scherpe plaat van het weerstandsmagnesium van klein, goed warmtegeleidingsvermogen, hitte snel, zodat de scherpe snelheid is zeer snel, zeer weinigen kleverig mes. Gravure en knipsel het hulpmiddelleven is lang, en verkort de vereiste hulpmiddelvervanging in de het snijden procesonderbreking
Voordeel
De volledige waaier van producttypes, verzekert productiecapaciteit:
Wij ave gingen het gieten, uitdrijving, smeedstuk, het rollen, het gieten verwerkingsproductielijn en precisie het testen materiaal vooruit. Kan een verscheidenheid van types van magnesiumlegering en van de magnesiumlegering producten veroorzaken, en ontwikkelde een magnesiumlegering uitgedreven blad met hoge weerstand. Door de reiniging van gewoon magnesium, kan het magnesium tot 99,99% van hoge zuiverheid worden opgeheven.
Kostenvoordeel:
Magnesiumlegering het gieten de productie kan aangepast als uw vereiste. het technische die proces is groot, uitdrijvingsproductie voor een verscheidenheid van bar, geen behoefte wordt vereist om in het buitenland te kopen van, uitdrijvings vormende producten is het gemakkelijke vormen, laag energieverbruik, die productiekosten bewaren.
 
 
ZK60A gesmede en CNC Machinaal bewerkte Magnesiumcomponent 0
ZK60A gesmede en CNC Machinaal bewerkte Magnesiumcomponent 1
 

Onze Diensten:
1. Kleine beschikbare ordehoeveelheid
2. Professioneel techniekteam en verkoopteam
3. Betaling: T/T & Western Union
4. OEM/ODM Supporttable
5. Vrije verstrekte steekproeven
6. Concurrerende prijs en hoog - kwaliteit
 
FAQ:
1. Q: Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?
A: Wij zijn directe die fabrikant in Xi'an, Shaanxi-provincie wordt gevestigd, en hebben ons materiaal!
2. Q: Worden uw producten aangepast?
A: Ja, zijn de producten in de website slechts het gemeenschappelijke type of de vorige types, kunnen wij de nieuwe producten volgens uw vereisten of tekeningen leveren.
3. Ik weten niet het hoe te om uw product te gebruiken?
Me maak niet ongerust! Wij kunnen technische begeleiding samen met producten leveren.
4. Q: Hoe kan ik sommige steekproeven krijgen?
A: Verscheidene steekproeven worden vrij voor het buidling van de bedrijfsverhoudingen op lange termijn en het laten van onze klanten aangeboden die de kwaliteit van onze producten geloven.
 

Contactgegevens
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618966935566

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten