Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd
Thuis

Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd Kwaliteitscontrole

De verkoop is zeer professioneel en geduldig om mijn vragen te beantwoorden, is het gehele aankoopproces zeer prettig, zich verheugt op een andere samenwerking

—— M. Mike Zaudke

Snelle levering, heb ik de legering van de magnesiumzeldzame aarde enige tijd gebruikt, is de productkwaliteit veel beslag dan ik om gebruikte te kopen, is het kopend de moeite waard.

—— M. Anton Kurniawan

Goedemorgen Zijn Vera, me… opnieuw! Ik heb de platen ontvangen en zij kijken absoluut prachtig, en het vakmanschap is enkel ongelooflijk. Dankuwel voor uw grote steun. Wij schaven om een ander nieuw Portugal te plaatsen.

—— Yamamoto

Goede dag Frank, zou ik een woord van dank aan u, voor uw professionele en efficiënte die dienst tot me willen uitbreiden voor de bovengenoemde staaf en de uitdrijvingen wordt geleverd. Ik ben werkelijk geïmponeerd, en u kunt zeker zijn dat ik opnieuw van uw mag producten in nabije toekomst gebruik zal maken. Dave

—— Dave

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC
Het Magnesiumco. van Xi'anyuechen, Ltd (XYMCO) KWALITEITSbeleid
XYMCO is geëngageerd aan de voortdurende verbetering van ons kwaliteitssysteem. Ons doel is hoogte te verstrekken - de materialen en de diensten van het kwaliteitsmagnesium die van het magnesiumlegeringen van klanten aan de toepasselijke vereisten voldoen.
 
XYMCO-VERPLICHTING AAN KWALITEIT EN HET MILIEU
Het uitvoerende beheer van XYMCO die is geëngageerd aan het verstrekken van de middelen en de leiding worden vereist om ervoor te zorgen dat het Kwaliteitsbeheersysteem en het Milieubeheersysteem zoals bedoeld functioneren. Om het verklaarde doel van de organisatie te vervullen, zal XYMCO:
Verzeker een veilige werkplaats en bevorder een verantwoordelijke en nuttige houding ten opzichte van medewerkers.
De vereisten, de zorgen en de onderzoeken van de adresklant op een ontvankelijke en professionele manier.
Deel aan de volledige organisatie de kwaliteitsdoelstellingen, milieudoelstellingen, en milieudoelstellingen van het bedrijf mee.
Druppel binnen de organisatie een Kwaliteitsfilosofie en een Milieugevoeligheid met een nadruk bij de voortdurende verbetering in.
Verstrek de noodzakelijke instrumenten, de opleiding en het overzicht op alle gebieden met inbegrip van Supervisie, Productie en verkoop, om ervoor te zorgen dat de Kwaliteitsbewaking van XYMCO en de Milieu de Beheersdoelen en doelstellingen worden bereikt.
Verzeker Beheersgedragingen regelmatige overzichten voor voortdurende geschiktheid van de doelstellingen, beleid en de procedures het bevat binnen het kwaliteitsprogramma.
 
XYMCO-OPDRACHTverklaring
XYMCO zal blijven verbeterend en handhavend zijn status als een „eerste de vervaardiging en de dienstcentrum van magnesiummaterialen“ door onvergelijkelijke kwaliteit, verantwoordelijke milieustewardship, en de uitzonderlijke dienst aan onze klanten te verstrekken. Ononderbroken om R&D-werk van nieuw magnesium te doen legeer materialen om toekomstige marktbehoeften te vervullen.
 
DE LEIDENDE PRINCIPES VAN XYMCO
Verbeter Waarde door de verwachtingen van onze klant te overschrijden
Respecteer onze klanten, medewerknemers en leveranciers
Respecteer onze planeet verminderen langs koolstofvoetafdruk door verantwoordelijke „groene“ acties
Het lood en vernieuwt door de gestage achtervolging van voortreffelijkheid
Verstrek een werkomgeving die trots in onze werknemers bevordert
Handhaaf een atmosfeer van het leren en het onderwijzen die voortdurende verbetering inspireert.
 
Certificaten
  • China Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd certificaten

    Standaard:SGS Certificate

Contactgegevens
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. FRANK ZHANG

Tel.: +86 189 66935266

Fax: 86-029-8263-6374

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)