Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd
Thuis ProductenDe Legering van de magnesiumzeldzame aarde

Energie - het magnesium-Holmium van de de legeringsbaar van besparings MG-Ho hoofdlegerings Gemakkelijkere Behandelende SGS BV Certificatie

China Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd certificaten
De verkoop is zeer professioneel en geduldig om mijn vragen te beantwoorden, is het gehele aankoopproces zeer prettig, zich verheugt op een andere samenwerking

—— M. Mike Zaudke

Snelle levering, heb ik de legering van de magnesiumzeldzame aarde enige tijd gebruikt, is de productkwaliteit veel beslag dan ik om gebruikte te kopen, is het kopend de moeite waard.

—— M. Anton Kurniawan

Goedemorgen Zijn Vera, me… opnieuw! Ik heb de platen ontvangen en zij kijken absoluut prachtig, en het vakmanschap is enkel ongelooflijk. Dankuwel voor uw grote steun. Wij schaven om een ander nieuw Portugal te plaatsen.

—— Yamamoto

Goede dag Frank, zou ik een woord van dank aan u, voor uw professionele en efficiënte die dienst tot me willen uitbreiden voor de bovengenoemde staaf en de uitdrijvingen wordt geleverd. Ik ben werkelijk geïmponeerd, en u kunt zeker zijn dat ik opnieuw van uw mag producten in nabije toekomst gebruik zal maken. Dave

—— Dave

Ik ben online Chatten Nu

Energie - het magnesium-Holmium van de de legeringsbaar van besparings MG-Ho hoofdlegerings Gemakkelijkere Behandelende SGS BV Certificatie

Energy Saving Mg-Ho alloy ingot Magnesium-Holmium master alloy Easier Handling SGS BV Certification
Energy Saving Mg-Ho alloy ingot Magnesium-Holmium master alloy Easier Handling SGS BV Certification Energy Saving Mg-Ho alloy ingot Magnesium-Holmium master alloy Easier Handling SGS BV Certification Energy Saving Mg-Ho alloy ingot Magnesium-Holmium master alloy Easier Handling SGS BV Certification Energy Saving Mg-Ho alloy ingot Magnesium-Holmium master alloy Easier Handling SGS BV Certification

Grote Afbeelding :  Energie - het magnesium-Holmium van de de legeringsbaar van besparings MG-Ho hoofdlegerings Gemakkelijkere Behandelende SGS BV Certificatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: YUECHEN
Certificering: SGS BV
Modelnummer: AZ31B-H24
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1KG
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexgeval
Levering vermogen: 50Tonne per maand
Gedetailleerde productomschrijving
EINDIG: Tot 5 keer machinebewerkbaarder dan gerold aluminium. lichtgewicht: Absorbeert trilling voor het langere leven, terwijl het behouden van dimensionale stabiliteit.
NIET-MAGNETISCH: Goed voor elektro en computertoepassingen. stablity: Geen spanningshulp na het machinaal bewerken; geen afwijkingen en is de deuk bestand.
GEWICHT: De eenvoudigere behandeling bespaart energie en tijd. KOSTEN: Machine droog, zonder olie of chemische producten.
VLAKHEID: Elimineert oppervlakte het machinaal bewerken. LASSEN: Sterke gelaste constructies tot 95% van oudermetaal, met minimale poreusheid.
Alkali-BESTAND: Maakt voor het gemakkelijke schoonmaken. STERKTE: Uitstekende sterkte en stijfheid per eenheidsgewicht.
Hoog licht:

legeringen op hoge temperatuur

,

complexe metaallegeringen

Van de magnesium-Praseodymium de Hoofdbaar MG-5%Pr, MG-10%Pr, MG-15%Pr, MG-20%Pr, MG-25%Pr, Legerings MG-PR Legering Baar MG-30%Pr

 

Co. van het Metaalproducten van Xi'anyuechen, Ltd (CNMAG) produceert de magnesium-Zeldzame Aardelegeringen, met inbegrip van magnesium-Scandium, magnesium-Yttrium, magnesium-Lanthaan, magnesium-Cerium, magnesium-Praseodymium, magnesium-Neodymium, magnesium-Samarium, magnesium-Europium, magnesium-Gadolinium, magnesium-Terbium, magnesium-Dysprosium, magnesium-Holmium, magnesium-Erbium, magnesium-Thulium, magnesium-Ytterbium, en magnesium-Lutetium. Wij verstrekken ook andere Magnesium Hoofdlegeringen, zoals magnesium-Calcium, magnesium-Mangaan, en magnesium-Zirconium. Gelieve te verwijzen naar de lijsten hieronder voor details van elk product. Om het even welke RFQ tevreden e-mail aan sales.magalloys@qq.com, of WhatsApp door +86 189 66935266.

De gunstige gevolgen van zeldzame aarde voor de non-ferromaterialen in de magnesiumlegering zijn het duidelijkst. De aangewezen inhoud van zeldzame aarde kan de korrelgrootte van magnesium en magnesiumlegeringen raffineren. De eerste moet gietende korrel raffineren. De zeldzame aardeelementen raffineren het mechanisme is niet de rol van heterogeene nucleation van de gietende organisaties van de magnesiumlegering. Het mechanisme van zeldzame aardeelementen op de korrelverbetering van magnesium en van de magnesiumlegering kristallisatiefront van het undercooling stijgt.

Het legeren van magnesium met zeldzame aard elementen (AANGAANDE) wordt gebruikt om lichte bouwlegeringen voor de toepassingen bij opgeheven en hoge temperaturen te ontwikkelen. Over het algemeen, AANGAANDE elementen in Mg hebben vrij hoge oplosbaarheid die beduidend met dalende temperatuur verminderen. Daarom is de leeftijd die mogelijk in deze legeringen om mechanische eigenschappen te verbeteren verharden.

Het magnesium-neodymium, magnesium-Zirconium, magnesium-Lanthaan Legering, MG-Ce Legering, magnesium-Scandium, magnesium-Gadolinium, magnesium-Yttrium is hoge die zuiverheid AANGAANDE legeringen door XYMCO worden vervaardigd. Als hoofdlegeringen, kunnen zij voor korrelraffinage die, die en worden gebruikt legeringsprestaties vaste vorm geven verbeteren door eigenschappen zoals rekbaarheid en bewerkbaarheid te verbeteren. De beschikbare magnesium-Zeldzame vormen van de Aardelegering omvatten bladen en platen, schijven, staven, buizen, en andere vormen. XYMCO kan magnesium-Zeldzame Aardelegeringen in diverse standaardverhoudingen van Mg/RE produceren; De aangepaste magnesium-Zeldzame samenstellingen van Aardelegeringen zijn ook beschikbaar. De geavanceerde chemische analyse is beschikbaar voor allen MG-aangaande legeringen door het best aangetoonde technieken met inbegrip van Röntgenstraalfluorescentie (XRF), de massaspectrometrie van de gloedlossing (GDMS), en inert gasfusie.

Toepassing: Als hoofdlegering, kan de magnesium-zeldzame aardelegering als verslavend aan legeringen, voor de raffinage, het verharden en de bewerkbaarheid worden gebruikt. Kunnen de hoofdlegeringen van de magnesiumzeldzame aarde voor zeldzame aarde-bevattende gegoten magnesiumlegeringen en vervaardigde magnesiumlegeringen worden gebruikt. Verbeter de weerstand op hoge temperatuur van de legering, corrosieweerstand en kruipenweerstand; raffineer tegelijkertijd de legeringsstructuur, verbeter de sterkte, de gietende eigenschappen en de verwerking van beduidend betere prestaties.

Zeldzame aardeinhoud: 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 30% of anderen op verzoek
Vormen: Baar, Onregelmatige Klemmen, stuk

Magnesium-zeldzame Aarde Hoofdlegering (MG-aangaande legering)

Puntcode Product Formule Typisch Type
MG-RE10 Magnesium-Scandium MG-Sc MG-2%Sc, MG-5%Sc, MG-10%Sc
MG-RE20 Magnesium-yttrium MG-y MG-5%Y, MG-10%Y, MG-15%Y, MG-20%Y, MG-25%Y, MG-30%Y, MG-35%Y
MG-RE21 Magnesium-lanthaan MG-La MG-5%La, MG-10%La, MG-15%La, MG-20%La, MG-25%La, MG-30%La
MG-RE30 Magnesium-cerium MG-Ce MG-5%Ce, MG-10%Ce, MG-15%Ce, MG-20%Ce, MG-25%Ce, MG-30%Ce
MG-RE35 Magnesium-Praseodymium MG-PR MG-5%Pr, MG-10%Pr, MG-15%Pr, MG-20%Pr, MG-25%Pr, MG-30%Pr
MG-RE41 Magnesium-neodymium MG-Nd MG-15%Nd, MG-25%Nd, MG-30%Nd, MG-35%Nd
MG-RE50 Magnesium-samarium MG-Sm MG-5%Sm, MG-10%Sm, MG-15%Sm, MG-20%Sm, MG-25%Sm, MG-30%Sm

MG-RE60

 

Magnesium-Europium De mg-EU MG-5%Eu, MG-10%Eu, MG-15%Eu, MG-20%Eu, MG-25%Eu, MG-30%Eu

MG-RE61

 

Magnesium-Gadolinium MG-GD MG-5%Gd, MG-10%Gd, MG-15%Gd, MG-20%Gd, MG-25%Gd, MG-30%Gd

MG-RE62

 

Magnesium-Terbium MG-Tb MG-5%Tb, MG-10%Tb, MG-15%Tb, MG-20%Tb, MG-25%Tb, MG-30%Tb

MG-RE63

 

Magnesium-Dysprosium MG-Dy MG-5%Dy, MG-10%Dy, MG-15%Dy, MG-20%Dy, MG-25%Dy, MG-30%Dy

MG-RE80

 

Magnesium-Dysprosium MG-Dy MG-5%Dy, MG-10%Dy, MG-15%Dy, MG-20%Dy, MG-25%Dy, MG-30%Dy

MG-RE81

 

Magnesium-Holmium MG-Ho MG-5%Ho, MG-10%Ho, MG-15%Ho, MG-20%Ho, MG-25%Ho, MG-30%Ho

MG-RE91

 

Magnesium-Erbium MG-ER MG-5%Er, MG-10%Er, MG-15%Er, MG-20%Er, MG-25%Er, MG-30%Er

MG-RE92

 

Magnesium-Thulium MG-Tm MG-5%Tm, MG-10%Tm, MG-15%Tm, MG-20%Tm, MG-25%Tm, MG-30%Tm

MG-RE93

 

Magnesium-ytterbium MG-Yb MG-5%Yb, MG-10%Yb, MG-15%Yb, MG-20%Yb, MG-25%Yb, MG-30%Yb

MG-RE94

 

Magnesium-Lutetium MG-Lu MG-5%Lu, MG-10%Lu, MG-15%Lu, MG-20%Lu, MG-25%Lu, MG-30%Lu

Magnesium Hoofdlegering

Toepassing: Als hoofdlegering, kan de magnesiumlegering in de Auto, de Elektronika, de Ruimtevaart en Militaire industrie worden gebruikt.

Puntcode Product Formule Typisch Type
MG-CA Magnesium-calcium MG-CA MG-10%Ca, MG-20%Ca
MG-Mn Magnesium-mangaan MG-Mn MG-5%Mn, MG-10%Mn
MG-Zr Magnesium-zirconium MG-Zr MG-25%Zr, MG-30%Zr, MG-35%Zr
MG-Ti Magnesium-titanium MG-Ti MG-10%Ti, MG-20%Ti
MG-Co Magnesium-kobalt MG-Co Mg5% Co, MG-15%Co
MG-Si Magnesium-silicium MG-Si MG-10%Si, MG-25%Si
MG-v Magnesium-vanadium MG-v MG-10%V, MG-20%V
MG-Fe Magnesium-ijzer MG-Fe MG-25%Fe, MG-35%Fe
MG-Zn Magnesium-zink MG-Zn MG-15%Zn, MG-25%Zn, MG-35%Zn
MG-Ni Magnesium-nikkel MG-Ni MG-10%Ni, MG-15%Ni, MG-25%Ni
MG-Al-Sc Mag-Al-Scandium MG-Al-Sc MG-15%Al-20Sc
MG-Cu Magnesium-koper MG-Cu MG-15%Cu, MG-25%Cu
MG-y-Ni Mag-yttrium-nikkel MG-y-Ni MG-8%Y-15%Ni
MG-Al-Zn MG-Al-Zn MG-Al-Zn MG-10%Al-3%Zn
MG-Li Magnesium-lithium MG-Li MG-10%Li, MG-25%Li

Energie - het magnesium-Holmium van de de legeringsbaar van besparings MG-Ho hoofdlegerings Gemakkelijkere Behandelende SGS BV Certificatie 0

Onze Diensten:
1. Kleine beschikbare ordehoeveelheid
2. Professioneel techniekteam en verkoopteam
3. Betaling: T/T & Western Union
4. OEM/ODM Supporttable
5. Vrije verstrekte steekproeven
6. Concurrerende prijs en hoog - kwaliteit

 

FAQ:
1. Q: Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?
A: Wij zijn directe die fabrikant in Xi'an, Shaanxi-provincie wordt gevestigd, en hebben ons materiaal!

2. Q: Worden uw producten aangepast?
A: Ja, zijn de producten in de website slechts het gemeenschappelijke type of de vorige types, kunnen wij de nieuwe producten volgens uw vereisten of tekeningen leveren.

3. Ik weten niet het hoe te om uw product te gebruiken?
Me maak niet ongerust! Wij kunnen technische begeleiding samen met producten leveren.

4. Q: Hoe kan ik sommige steekproeven krijgen?
A: Verscheidene steekproeven worden vrij voor het buidling van de bedrijfsverhoudingen op lange termijn en het laten van onze klanten aangeboden die de kwaliteit van onze producten geloven.

Contactgegevens
Xi'an Yuechen Metal Products Co., Ltd

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618966935566

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten